Zaključek šolskega leta v Jevnici z raperjem Nipkejem

ob zaključku šolskega leta je v četrtek, 23. junija popoldan osnovnošolce in osnovnošolke iz KS Jevnica presenetil s svojim nastopom v dvorani Zadružnega doma popularni Boštjan Nipič Nipke z DJ-jem. Njun nastop je zagotovila domača Prireditvena agencija 19, ob pomoči Šuštar trans d.o.o. in KS Jevnica ter tehnične ekipe, ki so jo sestavljali Matej Režek, Anže Tomažič idr.

Koncert Nipkeja je bil večletna želja POŠ Jevnica, udeležili pa so se ga tako učenci in učenke POŠ Jevnica kakor tudi tisti jevniški šolarji, ki hodijo v šolo v Litijo ali drugam, tako da je bilo v dvorani skupaj z učiteljicami več kot 100 prisotnih. Vsi so doživeto poslušali Nipkejeve uspešnice in ob njih tudi zapeli, višek koncerta pa je bil, ko je Nipke na oder kot svojega gosta povabil Režek Oskarja, da sta skupaj izvedla eno njegovih največjih uspešnic z naslovom Noben me ne razume. Po koncertu se je druženje z izvajalcem še dolgo nadaljevalo, saj je nastala dolga vrsta učencev in učenk, ki so se želeli fotografirati ali pa od Nipkeja prejeti avtogram. Izvajalec tega prav nikomur tega ni odrekel.

Ta dogodek bo zagotovo ostal vsem prisotnim še dolgo v spominu, tudi izvajalcu, ki je gostiteljem v dar obljubil klavir iz svojega zadnjega spota.